Direktlänkade sidor

Lars Oxelheim belönas för sin forskning

Professorn och IFN-forskaren Lars Oxelheim har utsetts till EIBA fellow. Det är en hedersutmärkelse som European International Business Association (EIBA) tilldelar personer som utfört stora forsknings- och utbildningsinsatser inom ämnesområdet internationell handel och investering.

Antalet EIBA fellows runt om i världen är begränsat till 20 och utnämningar sker endast vid frånfället av tidigare ledamot.

- Jag känner mig mycket hedrad över denna utmärkelse och uppskattning av min forskning kring modeller för internationell affärsverksamhet, säger Lars Oxelheim.

EIBA är en akademi för forskare och branschfolk inom ämnesområdet internationell handel och investering. Ett av institutets kännetecken är att man samlar personer från många olika discipliner och yrkeskompetenser för att på så sätt få ett bredare perspektiv på näringslivets utveckling. Institutet ger bland annat ut den vetenskapliga tidskriften International Business Review.

Läs mer om European International Business Association (EIBA)

Läs mer om Lars Oxelheim

 

Institutet för Näringslivsforskning, Grevgatan 34 - 2 tr, Box 55665, SE-102 15 Stockholm, Sweden | Tel: +46-(0)8-665 45 00 | info@ifn.se