Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Kom­men­tar | Chri­sti­an Bjørnskov: Hæn­ger Nye Bor­ger­liges plan sam­men?

Chri­sti­an Bjørnskov, Aarhus Universitet och affilierad till IFN, skriver i en krönika i danska Børsen:

"På tværs af dansk politik er der voksende konsensus om, a landet har behov for økonomiske reformer. Hvorfor og hvordan er der dog ikke nogen konsensus om. Mens regeringen synes at sigte efter en dansk økonomi med
en væsentligt større offentlig sektor og tættere politisk kontrol med erhvervslivet, barslede Nye Borgerlige i starten af august med et meget anderledes forslag. Mange politikere og kommentatorer kritiserede det, fordi mange forhold i udspillet er uvisse. Det store spørgsmål er derfor, hvad ved vi om, hvordan så store reformer virker?"

Läs mer ( bakom betalvägg)