Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Veckopanelen: Ingen vill ge upp innan kaviartuben är utpressad

Johan Wennström, IFN, medverkar i veckopanelen i Kvartal.

"Sverige närmar sig ett läge där befolkningen kommer att ingå i en av två grupper, de med vaccinationsbevis och de utan. Två bröder misstänks för grovt spioneri – den äldre är hög chef på en statlig myndighet. Magdalena Andersson ber svenska folket om tålamod, och Jimmie Åkesson har för första gången fått vara med i en budgetförhandling. Den svenska polisen gör allt för att växa i antal, men konstaterar att det går trögt. Med Leif Pagrotsky, fd statsråd (S), Johan Wennström, statsvetare på IFN och Klara Lidman, grön läkarstudent."

Läs mer och lyssna här