Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Makthavarna slapp de svåra frågorna i Agenda

"Är Hybritprojektet en rimlig prioritering av de pengar som tillhör svenska folket? Det verkligt obekväma frågorna kring satsningen fortsätter att stå obesvarade", skriver bland annat Magnus Henrekson, professor på IFN, i Svenska Dagbladet

I SVT:s ”Agenda” den 5 februari ägnade man sig åt att diskutera Hybrit och satsningarna i Norrland som kallas grön omställning. Men i Svenska Dagbladet skriver Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi på IFN, Jan Blomgren, professor i tillämpad kärnfysik och Christian Sandström biträdande professor i företags­ekonomi, JIBS och Ratio, att de länge belyst problem med dessa investeringar som ännu inte besvarats. 

Läs hela artikeln här.