Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Global Award for Entrepreneurship Research 2022

13 juni 2022

Den 25 maj mottog professor Saras D.Sarasvathy det världsledande priset inom entreprenörskapsforskning, Global Award for Entrepreneurship Research, vid en ceremoni i Stockholm. Nu kan du ta del av prisutdelningen och hennes föreläsning "Questions Worth Asking for Futures Worth Making: An Effectual Approach".

Vid prisutdelningen medverkade även prisets donator Lars Backsell, som talade om vikten av forskning om entreprenörskap, entreprenören Gunilla von Platen som berättade om sina personliga erfarenheter av entreprenörskap, samt Lars Persson, vice vd för IFN, som diskuterade Sarasvathys forskning i ett panelsamtal.