Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Seminarium: Har alla verkligen fått det bättre i Sverige? Eller är ojämlikheten ett samhällsproblem?

22 februari 2023

Katalys - Institut för Facklig Idéutveckling anordnade nyligen ett ekonomiskt-politiskt vårseminarium där de ställde frågorna: Har alla verkligen fått det bättre i Sverige? Eller är ojämlikheten ett samhällsproblem?

Har alla verkligen fått det bättre i Sverige? Eller är ojämlikheten ett samhällsproblem? Katalys - Institut för Facklig Idéutveckling anordnade nyligen ett ekonomiskt-politiskt vårseminarium där de ställde just de frågorna. 

Medverkade i seminariet gjorde bland annat Daniel Waldenström, professor vid IFN.

Se hela klippet här.