Aktuellt

IFN önskar god jul

2019-12-20


Under året som gått har vi producerat ny forskning inom programmen Globaliseringen och företagen, Entreprenörskapets ekonomi, Tjänstesektorns ekonomi, Elmarknadens ekonomi och Institutionernas ekonomi. Kanske vill du fördjupa dig i några av våra publikationer? Här finns såväl working papers som böcker att ladda ner. 

Vi har också firat 80 år av oberoende forskning. Dels med jubileumsböcker. Dels med ett jubileumsseminarium

Våra policyseminarier har bland annat handlat om ett nytt reformprogram för ett mer entreprenöriellt och hållbart Europa, om kollektivavtal och lönebildning, hur fler ska komma in på arbetsmarknaden och skolan. På vår youtubekanal  hittar du alla seminarier.

IFN har också producerat poddar. De har till exempel handlat om hur automatisering och digitalisering bidragit till ett dynamiskt företagande och om skolans uppgång och fall.

God jul önskar IFN!

Institutet för Näringslivsforskning, Grevgatan 34 - 2 tr, Box 55665, SE-102 15 Stockholm, Sweden | Tel: +46-(0)8-665 45 00 | info@ifn.se