Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Does Legal Freedom Satisfy?

The Hamburg Lectures in Law and Economics  är en föreläsningsserie som äger rum vid University of Hamburg varje onsdagskväll (18:15 - 19:45) under terminen. Föreläsningarna, som hålls av internationellt kända forskare från Tyskland och utomlands, behandlar aktuella forskningsresultat inom området ekonomisk rättsanalys och vänder sig till en bred publik genom deras tvärvetenskapliga tillvägagångssätt. Länk för mer information.

onsdag
23 juni
Tid
18.15 - 19.45
Plats
Zoom
Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.

Fler
25
fredag
juni