Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Klimat för miljö och företagande

Välkommen till en konferens om klimatet för miljö och för företagande och till en eftermiddag med diskussioner om kompetensförsörjning, regleringar, omställning, marknad och politik. Medverkar gör bland annat Erik Lundin, forskare vid IFN. 

torsdag
20 april
Tid
16.00–17.30 med efterföljande mingel med tilltugg
Plats
Svenskt Näringsliv, Storgatan 19, Stockholm. Sal: Wallenbergaren

I Sveriges klimat- och energiomställning har näringslivet en nyckelroll. Ratio, tillsammans med Installatörsföretagen, bjuder in till en konferens där man diskuterar forskning och kunskap om företagandets villkor i tider av omställning och effektivisering. Vilka förutsättningar har företagen för att ställa om – och vilka effekter har deras omställning på andra områden?

Medverkar gör bland annat Erik Lundin, forskare vid IFN, som presenterar sin SNS-rapport om priser och reglering på den svenska elnätsmarknaden 

Anmäl dig här.

Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.