Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Centerpartiets ekonomiska seminarium i Almedalen

Sverige ska vara ett land för livsresor. Där det viktiga inte är varifrån du kommer, utan vart du är på väg. Sverige behöver en politik som ger fler chansen att forma sitt liv och sin framtid. Lyssna på Daniel Waldenström, forskare vid IFN, med flera under Centerpartiets ekonomipolitiska seminarium "Ekonomisk politik för livsresor" i Almedalen.

torsdag
29 juni
Tid
16.00
Plats
Almedalen, mötestält, "Partitältet i Almedalsparken"

Sveriges välstånd bygger på att alla människor ges möjlighet att nyttja sin fulla potential. Det skapar såväl tillväxt som jämlikhet. För detta krävs en bra skola och en ekonomisk politik som uppmuntrar till arbete.

Välkommen till ett seminarium där bland annat Daniel Waldenström medverkar. Under samtalet diskuteras hur vi kan ge fler chansen att göra en livsresa och öka den sociala rörligheten i Sverige.

Läs mer här.

Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.