Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Vad får skattebetalarna i årets höstbudget?

Välkommen till ett seminarium arrangerat av Kommissionen för Skattenytta. Inflation, räntor och en svag krona pressar svenska hushåll att vända på varenda krona. Avspeglas detta även i regeringens arbete? Är man varsam med våra gemensamma resurser? Används skattebetalarnas pengar på ett effektivt sätt? Detta är några av de frågeställningar som granskas i ett panelsamtal, där Jacob Lundberg, forskare vid IFN, medverkar.

fredag
22 september
Tid
11.30-13.00
Plats
Mäster Samuelsgatan 17

Panelsamtalet syftar till att granska budgetpropositionen för 2024 i ljuset av ovanstående frågor. Panelen kommer bland annat att belysa budgetens inriktning och vägen framåt, konsekvenserna för kommunernas ekonomi, samt närvaron och frånvaron av strukturellt viktiga reformer.

Läs mer och anmäl dig här.

Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.