Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Att arbeta med utbildning efter corona: Digital undervisnings inverkan på arbete och motivation

Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE) bjuder in till seminariet "Att arbeta med utbildning efter corona: Digital undervisnings inverkan på arbete och motivation".

måndag
20 november
Tid
13.00-15.00
Plats
Zoom

Corona-pandemin påverkade vår vardag på många olika sätt. För lärare, elever och studenter världen över innebar den stora förändringar i det dagliga arbetet. På vissa håll i världen stängdes möjligheten till utbildning av helt. I Sverige höll skolor och högskolor öppet, men övergick för de äldre eleverna och studenterna helt eller delvis till digital undervisning. På det här seminariet kommer forskare att presentera och diskutera vilka konsekvenser detta fick för lärares, elevers, och studenters arbete och motivation. Vi kommer också vara framåtblickande: hur ser framtidens digitalisering av skola och undervisning ut i pandemins spår och vad kan det innebära för dem som jobbar med utbildning- både de som utbildar och de som utbildas?

Seminariet är kostnadsfritt och riktar sig till alla intresserade.

Läs mer och anmäl dig här.

Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.

Fler
05
onsdag
juni

ESO-seminarium: Hur betydelsefullt är grannskapet för integrationen?

Extern aktivitet
Mats Hammarstedt, Linnéuniversitetet och IFN
Martin Andersson , Blekinge tekniska högskola och IFN