Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Der er to fundamentale problemer med Wammens plan om att invester os ud af krisen

Christian Bjørnskov, Aarhus Universitet och affilierad till IFN, skriver i en krönika i danska Børsen om hur coronakrisen bör hanteras.

Delar av det danska näringslivet har börjat argumentera för att det är dags att återöppna det danska samhället efter nedstängningen. Dansk ekonomi befinner sig i recession och riskerar en långvarig strukturell kris där många företag nu står på randen till konkurs, skriver Bjørnskov och argumenterar för att krisen inte tar slut förrän nedstängningarna upphör och att forskning visar att det inte går att investera sig ur krisen.

Läs mer ( bakom betalvägg)