Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Fult att vara rik?

Hur mycket man har på kontot eller vad man tjänar är för vissa nästan tabubelagda ämnen att tala öppet om, för andra något man gärna delar med sig av. Mindre känsligt verkar det vara att visa upp sin ekonomi med statusmarkörer som dyra bilar, exklusiva klockor eller stilriktiga kläder. Lyssna till bland annat Daniel Waldenström, forskare vid IFN, i SVT:s Ekonomibyrån

Hur har statusmarkörerna förändrats över tid? Och är det ändå inte så att det är lite mer tillåtet att skryta med sina pengar idag än det varit tidigare?

I SVT:s Ekonomibyrån diskuterar Daniel Waldenström, forskare vid IFN, ovanstående med Kristofer Andersson, journalist och Isabella Löwengrip, poddare och entreprenör. Programledare är Carolina Neurath Bengtsson.

Se hela avsnittet här.