Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

IFN värd för internationell konferens

17 augusti 2020

Måndag 17 augusti inleds Labor and Finance Groups konferens. IFN står värd när internationella forskare presenterar nya studier kring företag och arbetsmarknad. Det är första gången som en europeisk institution får arrangera konferensen som på grund av pandemiläget ställs om till ett digitalt evenemang.

Under måndagen presenteras bland annat forskning om tillgången på chefer, hälsoeffekter på anställda i bolag som mottar riskkapitalinvesteringar i Nederländerna och hur anställda påverkas när osäkerheten kring ett företags lönsamhet plötsligt växer. Konferensen fortsätter på tisdagen med studier från bland annat USA och Italien.

Syftet med konferensen är att sammanföra forskare inom fälten finansiell ekonomi och arbetsmarknadsekonomi.