Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Digifysisk workshop om ny forskning

4 september 2020

September månad inleddes med en intern IFN-workshop där vår Företags-. Arbetsmarknads- och Entreprenörskapsgrupp FAME höll den andra delen av en tvådelad workshop. Den första delen hölls i våras och var helt digital. Nu kunde vi anpassa oss till coronarekommendationer och delar av gruppen kunde delta i seminarierummet på IFN, medan resten deltog digitalt.

Syftet med FAME-workshoparna är att i mindre grupp gå igenom forskningsidéer och pågående forskning som fortfarande är i väldigt tidigt skede. Under september-workshopen presenterades bland annat pågående forskning om automatisering och företagsdynamik och om hur en temporär digital valuta skulle kunna användas för att återstarta Sverige efter coronakrisen.