Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Almedalswebbinarium: Den likvärdiga skolan — framtidens skola

28 juni 2021

Hur ska skolan kunna ge alla elever, oavsett socioekonomisk bakgrund, likvärdiga förutsättningar för att skapa sig en framtid? Det är huvudfrågan i Lärarnas Riksförbunds och IFN:s webbinarium som sänds inom ramen för digitala Almedalen den 7 juli kl 13:00.

Vid webbinariet medverkar  utbildningsminister Anna Ekström (S), Åsa Wikforss, professor i filosofi och ledamot i Svenska Akademien, Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi IFN och Åsa Fahlén, ordförande Lärarnas Riksförbund. Samtalet modereras av Zoran Alagic.

Efter webbinariet har du möjlighet att chatta med Magnus Henrekson, Zoran Alagic, LR och Katariina Treville, LR.

Webbinariet spelades in 19 april och är ett samarrangemang mellan Lärarnas Riksförbund och IFN.

Läs mer hos Lärarnas Riksförbund