Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Policyseminarium: Deglobalisering och svensk ekonomi

9 maj 2023

Efter decennier av stadigt ökande globalisering är världen på väg in en ny fas. Kina, USA och EU går mot mer nationell slutenhet och att präglas mer av statlig industripolitik. Världen blir mer polariserad och risken för olika typer av konflikter ökar.

Med anledning av detta bjöd IFN in till ett policyseminarium om "Deglobalisering och svensk ekonomi".

Ett fullbokat event som avslutades med en paneldiskussion där Ann Öberg, vd Almega, Fredrik Sjöholm, vd IFN, Håkan Jevrell, statssekreterare hos bistånds- och utrikeshandelsministern och Mattias Johansson, Head of Public Affairs på Volvo Cars, medverkade.

Se hela seminariet här.