Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Nya sätt att förverkliga bostadsdrömmen

En dysfunktionell bostadsmarknad går nu mot en storm av utmaningar som leder till kraftigt minskat byggande, rejält ökade bostadskostnader för hushållen och ökade socio-ekonomiska klyftor. Läget är tufft vilket kräver andra lösningar än tidigare. Med anledning av detta bjuder Bofrämjandet in till ett seminarium där Daniel Waldenström, forskare vid IFN, medverkar. 

tisdag
13 juni
Tid
14.00
Plats
Citykonferensen / Ingenjörshuset (Malmskillnadsgatan 46)

Bofrämjandet har i över 50 år verkat för en fungerande bostadsmarknad och att fler ska kunna få en egen bostad. Nu när läget är värre än på många år bjuder Bofrämjandet in till detta seminarium där vi presenterar förslag till nya möjligheter att förverkliga bostadsdrömmen och en diskussion med en kunnig panel.

Medverkar gör Daniel Waldenström och talar om "Det ägda boendet – en långsiktigt bra investering".

Läs mer här. 

Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.