Denna webbplats lagrar cookies i begränsad omfattning. Genom att besöka sidan, godkänner du villkoren i vår integritetspolicy. Läs mer

Samtal pågår om Supervalåret 2024

Lars Calmfors deltar tillsammans med Åsa Wikforss, professor Filosofiska institutionen/SU, och Åsa Persson, forskningschef SEI, i det första programmet i serien Samtal pågår om Supervalåret 2024. Moderator är Christian Catomeris. 

onsdag
13 mars
Tid
Kl. 18.00
Plats
Hornstulls bibliotek

I det första programmet diskuterar panelen på ett övergripande plan hur valen under året kommer påverka oss i Sverige utifrån följande områden: Klimat, ekonomi och demokrati/fake news. Vad innebär valen och vad står på spel? Vilka val är extra viktiga för oss att hålla koll på? Länk till samtalet den 13 mars 2024:  https://play.biblioteket.se/watch/8257208/

Det andra programmet kommer att handla om valet i Indien och det tredje om EU-valet. Till hösten fortsätter programserien med bl.a. USA-valet.

 

Extern aktivitet

Samarbete är en självklarhet för IFN som forskningsinstitution. Forskarna undervisar vid olika universitet, är talare vid externa konferenser och paneldeltagare vid diskussioner, etc. Här listas de närmaste månadernas inplanerade externa aktiviteter.